Contact

Contact

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening, vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op met Gerard op 't Hoog (06-39431160)

Over ons

De Farmaspecialist is de logische  medicatie partner voor zorginstellingen die het medicatieproces voor en met u regelt zodat u weet dat de kwaliteit blijvend adequaat is geborgd tegen een voor u acceptabele prijs. Wij regelen de verankering van de 'Veilige principes in de medicatieketen' in werkwijze en gedrag van de zorg, hoe de richtlijnen  'Medicatieoverdracht in de keten' en 'Handreiking werkvoorraad' geïmplementeerd moeten worden, de veiligste en meest voordelige inrichting van uw Electronisch Voorschrijf Systeem (EVS) maar ook hoe u om moet gaan met medicatie reviews of FTO's. Wij nemen dit mee in onze audits en analyses en borgen dit in protocollen en werkinstructies en desgewenst na evt. aanbestedingen in contracten en KPI's met apothekers. Bovendien kunnen wij het medicatieproces ná een aanbesteding begeleiden. Bijvoorbeeld door onze praktische opleidingen en begeleiding van uw teams. Met 25 jaar ervaring in de farmaceutische sector,15 jaar in instellingsfarmacie voor care-instellingen, meer dan 600 uitgevoerde locatie-audits en meer dan 50 ondersteunde instellingen bent u verzekerd van de meeste kennis en praktische ervaring die op dit terrein beschikbaar is. Gespecialiseerde farmaverpleegkundigen staan voor u klaar. Graag luisteren wij naar uw behoefte!

Voor verdere vragen kunt u zich wenden tot Gerard op ’t Hoog, via het contactformulier of mobiel 06-39431160. Mocht u meer willen weten over zijn professionele achtergrond, klik dan op zijn naam en lees verder op LinkedIn.


 

Ervaringen

“Wij hebben voor de sector Wonen met Zorg en Thuiszorg naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van de ondersteuning van De Farmaspecialist. In 1,5 jaar zijn alle teams en locaties ge-audit, zijn alle al het zorgmedewerkers geschoold in methodisch werken en medicatieveiligheid en zijn contracten afgesloten met de leverende apothekers. Het heeft ons een behoorlijke stap voorwaarts gebracht “

Ingrid Kraaijenoord, Libertas Leiden

“De Farmaspecialist heeft de afgelopen jaren bij ons een belangrijke bijdrage geleverd bij het inbedden en borgen van omgaan met medicatie. Daarbij heeft Gerard ons integraal begeleid met audits, verbeterprocessen, opleidingen rond medicatieveiligheid en bij de aanbesteding van de apotheek voor onze verpleeghuiszorg. Daarnaast transformeert onze organisatie naar een organisatie van zelfverantwoordelijke teams en past het empoweren van mensen bij de rol die Gerard graag vervult en waarmee hij actief bijdraagt aan deze ontwikkeling binnen teams en bij individuele medewerkers!“

Bastiaan Willekes, Manager Zorg, Zorggroep Oude en Nieuwe Land

"De Farmaspecialist begeleidde onze organisatie bij een snelle en grootschalige verbetering van ons medicatieproces. Met veel kennis van zaken, een op maat gesneden aanpak en de nodige humor en eigenwijsheid werd een grotere veiligheid voor onze cliënten gerealiseerd."

Drs. Ruth Maas, RvB Zorgcentra De Betuwe