Contact

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening, vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op met Gerard op 't Hoog (06-39431160)

Aanbestedingen

Wanneer u kiest voor een praktische oriëntatie op de apotheekleverancier die het beste bij u past kunnen wij u uitstekend terzijde staan. Indien noodzakelijk kan dit binnen 3 maanden gerealiseerd worden.

De Farmaspecialist kiest voor korte, heldere en praktische aanbestedingen die met een beperkt aantal offertes kunnen worden afgerond. Niet elke apotheek heeft immers de gewenste kennis en ervaring om u optimaal te kunnen bedienen. En u zit niet te wachten op grootschalige en bureaucratische aanbestedingsprocessen maar wilt gewoon een goede apotheek tegen een aanvaardbare prijs! Wij kunnen u snel en efficient aan de de voor u beste apotheek helpen. Apothekers die wij ook dagelijks in het hele land aan het werk zien en waarvan wij uitstekend kunnen beoordelen of ze straks ook gaan leveren wat afgesproken is.

Wij hebben meer dan 30 aanbestedingen en andersoortige offertetrajecten begeleid en kunnen u helpen de apotheek te vinden die het beste past bij uw specifieke situatie, zowel inhoudelijk, logistiek als qua budget. Wij vinden dat de combinatie van werkwijze rondom medicatie van de instelling en de aansluiting van de leverende apotheek hierop bepalend moeten zijn voor de keuze die gemaakt gaat worden. Dat levert derhalve voor de ene zorginstelling keuze A op en voor de andere keuze B. Uiteraard wordt ook sterk op kosten, ervaring, kennis etc. gelet.

De door ons ontwikkelde aanbestedingsformats geven in sterke mate richting aan het functioneren en de aansturing door u van de nieuwe ( of de huidige) apotheek. Dit doen wij door zeer specifieke afspraken te maken over de voor u meest belangrijke punten van samenwerking met de apotheek. Deze KPI's ( bv over kosten, fto's of leveringen) worden opgenomen in het contract en de sturing hierop vindt mede door ons plaats in voorgangsgesprekken die verplicht elk kwartaal plaatsvinden. In ieder geval in het eerste jaar.

Resultaat: de door u gewenste medicatie-kwaliteit wordt geleverd door de meest geschikte leverancier, contractueel sluitend vastgelegd en daarna in de uitvoering op afgesproken resultaten aangestuurd.