Contact

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening, vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op met Gerard op 't Hoog (06-39431160)

Medicatie opleidingen

(groepstrainingen, voor e-learning kies in het menu)

  • Training "Medicatieveiligheid"

In deze bijeenkomst worden de deelnemers aan de hand van een stappenplan en met behulp van praktijkvoorbeelden in 1,5 uur op een interactieve manier geïnformeerd over de nieuwste richtlijnen, waaronder de Veilige Principes in de Medicatieketen.

Doelgroep: zorgmedewerkers in een care-instelling die een rol hebben in het toedienen van medicatie.

  • Training “De werking en bijwerkingen van medicatie”

In deze training wordt specifieke kennis opgedaan over de werking en bijwerkingen van medicatie alsmede de toepassing bij de meest voorkomende ziektebeelden. Ook wordt de rol van de zorg bij het signaleren en rapporteren toegelicht. De deelnemers ontvangen een certificaat van deelname. In deze bijeenkomst staat kennisoverdracht over het thema centraal en zal een ervaren (ziekenhuis-)apotheker in de ouderenzorg of een Specialist Ouderengeneeskunde als (co-)trainer fungeren.

Doelgroep: verzorgenden en verpleegkundigen die bevoegd en bekwaam zijn in toedienen van medicatie werkzaam in de thuiszorg, verzorgingshuizen en/of verpleeghuiszorg. Wij maken desgewenst de trainingen graag voor uw organisatie op maat!