Contact

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening, vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op met Gerard op 't Hoog (06-39431160)

E-learning  'Medicatie Toedienen'

werkinstructies met vooral foto's en video

Deze e-learning wordt voortdurend verder ontwikkeld om de zorg de basiskennis van het het proces van medicatie toedienen hernieuwd aan te reiken, geen droge theorie maar praktisch toepasbaar! Er is geen vergelijkbare e-learning in Nederland beschikbaar. Deze sterk visueel ingerichte en zeer praktische e-learning richt zich m.n. op het dagelijkse werk van de zorg met medicatie. Naar schatting vinden in dit deel van het medicatieproces zo'n 80% van de medicatiefouten plaats.

Praktische cursus apart voor verpleeghuizen, verzorgingshuizen en thuiszorg met 1200 toetsvragen!

Uw bevoegde zorgmedewerkers frissen vanaf nu hun alledaagse én niet-alledaagse kennis adequaat op met de online cursus “Medicatie Toedienen”. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan het medicatieproces en het toedienen van medicijnen volgens de nieuwste werkwijzes en regelgeving. Zo houdt u gemakkelijk en efficiënt ieders competenties en vaardigheden up-to-date!  Met de online cursus “Medicatie Toedienen” hebben uw zorgmedewerkers de mogelijkheid om handelingen en protocollen nog eens rustig terug te zoeken. In deze training wordt speciaal aandacht gegeven aan de farmaceutische handelingen rondom het toedienen van medicijnen. Alle protocollen kunnen onbeperkt worden geraadpleegd, toetsen kunnen oneindig gemaakt worden waardoor er voortdurend geleerd wordt en alle gewenste informatie over vorderingen en resultaten is voor medewerker en organisatie beschikbaar. Basiskwaliteit, veiligheid en het verminderen van medicatiefouten zijn het resultaat!

Deze e-learning wordt aangeboden door Straight Training, de inhoud is verzorgd door De Farmaspecialist.

www.straighttraining.nl